Hvor er vi på vej hen med e-handel?
Svømmeanlæg

Hvor er vi på vej hen med e-handel?

En række firmaer på nettet frembyder i vore dage diverse muligheder for fragt. Den mest moderne er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså super overkommelig, og oftest også den billigste mulighed for fragt.

Du kunne også vælge at bestille pakken til levering til din bolig eller til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig ofte en tak mere pebret, men ligeledes temmelig ligetil. Den mindst kostelige form for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, men dette står og falder med at du lever nærved webshoppens arbejdslager.

Fragttiden er jo særdeles vital i tilfælde af at man mangler produktet fluks, så i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at du undersøger leveringstidspunktet ved det aktuelle produkt.

Adskillige online butikker garanterer levering på næste hverdag på flere varenumre, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren indsendes før et besluttet tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden pakkepersonalet tager hjem.

En række e-forhandlere garanterer gebyrfri levering, men i reglen gælder det kun hvis man aftager for et fastsat beløb. Derudover kan man tage den mest prisbevidste leveringsløsning, som typisk – uden hensyn til om man bor ved Holstebro, Lillerød eller Billund – er at få bragt din ordre til et afhentningssted.

En lang række forskellige leveringstyper

Det er særdeles ligetil for alle og enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos flere internet varehuse og altså har adskillige forretninger på nettet fundet det nødvendigt at presse udsalgspriserne på varerne – til drenge og piger, samt også til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Trods dette kan det til hver en tid blive gunstigt at sammenholde nogle e-firmaer efter rabatkoder forud for at du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris.

Man bør trods alt ikke overse, at hvis en netbutik afsætter en vare til salg for en salgspris som virker urealistisk fremragende, kan det tit være et symbol på en snydagtig internet shop. Shopping med kort er dog en del af et regulativ, der garanterer folk overfor svindlende butikker på nettet.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at betale omkostningerne over en periode.

Forud for at folk shopper hos en butik på nettet kunne de på en vis måde overveje dens handelsaftale, det er dog i reglen ikke særlig sjovt.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at se hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, da det generelt er en påvisning af at internet forretningen retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at shoppen tit overvåges af fagmænd der har megen viden om de gældende regler. Det giver dig lejlighed til støtte, såfremt du møder problemer i processen med din ordre.

E-handel boomer

Trustpilot genererer i højeste grad værdifulde chancer for at analysere en hel del forhenværende kunders evalueringer og derved anbefaler vi, at du eftersøger e-shoppens anmeldelser forinden du handler.

Facebook genererer for øvrigt fuldstændig tiltalende løsninger til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Desuden ses mange online forhandlere som tilbyder folk at publicere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Denne side er finansieret af reklamer. Vi har samarbejder med en gruppe af e-forhandlere idet vi formidler virksomhedernes tilbud, og høster provision ifald en af vores brugere udfører et indkøb.

Informationer angående varer og online webshops i Danmark opdateres rutinemæssigt, men vi tager forbehold for modifikationer der måtte være implementeret efter at vi sidste gang opdaterede websitets informationer.